Tak for din henvendelse, som nu er registreret.

Vi vender tilbage snarest muligt.

Jeg forstår
Træfældning

Træfældning i Vig, Rørvig og Nykøbing Sjælland

Søger du et firma, der kan hjælpe dig med din træfældning i Rørvig, Vig eller Nykøbing Sjælland? Så er du kommet til det rette sted. Andersen Træfældning står klar til at hjælpe dig med din opgave, og udfører træfældning på hele Sjælland. Vi har været i branchen siden 2012, og vi har stor ekspertise i træfældning og beskæring.

Kontakt Andersen Træfældning på telefon 2257 3904 og få et godt tilbud på træfældning i Rørvig, Nykøbing Sjælland eller Vig.

Hvordan kan vi hjælpe dig?

Dine oplysninger videregives ikke til 3. part.

Få professionel rådgivning

Vores store viden inden for branchen betyder, at vi kan rådgive dig i, hvordan din træfældning i Rørvig, Nykøbing Sjælland og Vig gribes bedst an. Der er flere forskellige måder at foretage en træfældning på, og måden man vælger afhænger af den specifikke opgave. Derudover kan vi rådgive dig i de risikoer, der er i forbindelse med en træfældning.

Vi klarer også gerne dit havearbejde

Hos Andersen Træfældning tilbyder vi også service af udendørsarealer hos private, virksomheder, kommuner og institutioner. Vi tilbyder bl.a. græsslåning, hækklipning, fjernelse af ukrudt og beskæring af buske og træer. Derudover tilbyder vi vedligeholdelse af fx legepladser og snerydning i vinterperioden. Du kan læse meget mere om vores forskellige tilbud her på hjemmesiden.

Få et uforpligtende tilbud på træfældning

Hos Andersen Træfældning giver vi gerne et uforpligtende tilbud på træfældning i Vig, Rørvig eller Nykøbing Sjælland. Hvis du er interesseret i at få et tilbud, så kontakt os på telefon 2257 3904 eller på mail info@andersenstraefaeldning.dk. Så udformer vi et godt tilbud ud fra din specifikke opgave.