Hvem er vi

Træfældning Hellerup og resten af Nordsjælland

Træfældning

Har du brug for hjælp til træfældning Hellerup, Charlottenlund eller det øvrige Nordsjælland? Andersen Træfældning har været i branchen siden 2012, og vi har den nødvendige ekspertise og viden til at udføre alle former for beskæring og træfældning.

Kontakt os for et godt tilbud på fældning af træer - ring på telefon 22 57 39 04 eller udfyld kontaktformularen.

Kontakt os
Skriv venligst dit navn
Skriv venligst din adresse
Skriv venligst tlf. nr. eller e-mail Skriv venligst et telefonnummer

Professionel vejledning om beskæring og fældning af træer

Der er mange forskellige måder at gribe en træfældningsopgave an på, og vi har den påkrævede erfaring og ekspertise, der sikrer, at netop din opgave løses på den bedst mulige måde. Der kan også være visse risici i forbindelse med fældning af træer, der for eksempel står tæt på ejendomme, og også her kan vi være behjælpelige med rådgivning, så opgaven løses rigtigt.

Få hjælp til havearbejdet

Vi tilbyder også øvrigt havearbejde og service af udendørsarealer hos både virksomheder, kommuner, institutioner og private. Vi kan bl.a. hjælpe dig med hækklipning, græsslåning, beskæring af buske og træer samt udryddelse af ukrudt. I vinterperioden udfører vi også snerydning, og for institutioner tilbyder vi desuden vedligeholdelse af legepladser.

Få et godt tilbud på træfældning Hellerup

Vi står altid klar til at give dig et uforpligtende tilbud på træfældning Hellerup og resten af Nordsjælland. Er du interesseret i at få et godt og uforpligtende tilbud, så skriv en mail på andersens.trae@live.dk, ring på 22 57 39 04 eller udfyld formularen - så giver vi dig et godt tilbud på træfældning!