Tak for din henvendelse, som nu er registreret.

Vi vender tilbage snarest muligt.

Jeg forstår
Træfældning

Træfældning Holbæk

Skal du have fældet et træ? Eller beskåret en busk? Så kontakt Andersen Træfældning. Vi har flere års erfaring inden for branchen, og vi har stor ekspertise i træfældning og beskæring. Vi holder til i Nykøbing Sjælland, men vi udfører også træfældning i Holbæk og omegn.

Ring til Andersen Træfældning på tlf. 2257 3904 og få et uforpligtende tilbud på træfældning.

Hvordan kan vi hjælpe dig?

Dine oplysninger videregives ikke til 3. part.

Professionel træfældning med høj sikkerhed

Andersen Træfældning tilbyder professionel træfældning i Holbæk. Vi løser alle typer opgaver inden for træfældning og beskæring, og der er ingen opgave, der er for stor eller for lille for os. Vi kommer gerne ud og besigtiger din opgave, og rådgiver dig i, hvilken løsning, der er bedst at vælge til din specifikke opgave. Vi tager altid de fornødne sikkerhedsforanstaltninger ved træfældninger, så vi er sikre på, at vi ikke forvolder skade på de omkringliggende omgivelser.

Ring til os 24 timer i døgnet

Du kan kontakte Andersen Træfældning hele døgnet rundt, hvis du får akut brug for hjælp. Det kan fx være i forbindelse med en stormskade, hvor det er nødvendigt med akut hjælp, for at skaden ikke spreder sig yderligere. Hvis du har brug for akut hjælp, kan vi være i Holbæk inden for en halv time.

Bestil træfældning i Holbæk her

Ønsker du yderligere informationer, eller vil du bestille en træfældning? Så er du meget velkommen til at kontakte Andersen Træfældning på tlf. 2257 3904 eller på vores mail info@andersenstraefaeldning.dk. Vi udformer et uforpligtende tilbud på din opgave ud fra dine behov og ønsker.