Tak for din henvendelse, som nu er registreret.

Vi vender tilbage snarest muligt.

Jeg forstår
Træfældning

Professionel træfældning på Sjælland

Har du brug for at få fældet eller beskåret et træ? Så kan vi hjælpe dig. Hos Andersen Træfældning er vi specialister i træfældning og beskæring af alle slags træer, store som små. Der er ikke en træfældningsopgave, vi ikke kan løse. Lige meget, hvor vanskelig opgaven er, så finder vi altid en løsning.

Vi udfører træfældningsopgaver for både privat- og erhvervskunder på hele Sjælland til gode konkurrencedygtige priser.

Hvordan kan vi hjælpe dig?

Dine oplysninger videregives ikke til 3. part.

Profil

Træfældning med høj sikkerhed

Træfældning er en opgave for professionelle fagfolk, da det er vigtigt, at der bliver taget de nødvendige sikkerhedsforanstaltninger. Hos Andersen Træfældning vurderer og planlægger vi hver enkelt træfældningsopgave individuelt, for at vurdere, hvordan træet fældes på den sikreste måde. Vi er altid meget opmærksomme på træets omgivelser, og vi ønsker ikke at skabe potentiel fare for de omkringliggende bygninger og personer.

Forskellige måder at fælde træer på

Der findes mange måder at fælde træer på, og vi vælger altid den løsning, der passer bedst til den enkelte kundes behov. Hos Andersen Træfældning bruger vi disse metoder til træfældning:

  • Almindelig træfældning fra jorden
  • Træfældning vha. klatring
  • Træfældning vha. lift

Bortskaffelse af det afskårne

Vi tilbyder altid at fjerne de afskårne grene, hvis det ønskes. Vi tilbyder også at hugge det afskårne til flis eller brænde, så det kan genanvendes.

Kontakt os på tlf. 2257 3904 for at få et uforpligtende tilbud på træfældning. Vi kommer gerne ud og besigtiger din opgave og giver et tilbud inden for kort tid.