Tak for din henvendelse, som nu er registreret.

Vi vender tilbage snarest muligt.

Jeg forstår
Topkapning

Topkapning og beskæring

Hvis en træfældning eller beskæring skal foregå tæt på bebyggelse eller veje, udfører vi opgaven ved hjælp af topkapning. Denne metode gør det muligt at fælde og beskære træer på meget lidt plads uden at skade det omkringliggende. Ved topkapning skæres træet ned ovenfra i etaper og nedfires efterfølgende ned på jorden. På den måde undgår vi, at de afskårne grene forvolder skade, når de rammer jorden.

Hvordan kan vi hjælpe dig?

Dine oplysninger videregives ikke til 3. part.

Profil

Beskæring af træer

Det kan være nødvendigt at foretage en beskæring af træer, hvis de er blevet for høje, og dermed bliver farlige for overgivelserne ved eventuelle stormfald. Beskæringer kan også foretages, hvis træerne dækker for sollys eller tager en udsigt. Det kan bl.a. gøres ved, at træet beskæres i bredden eller højden, og dermed åbner op for mere lys eller udsigt.

Professionel topkapning og beskæring

Topkapning kræver præcision og omhu, og det er derfor vigtigt, at det udføres af professionelle fagfolk. Hos Andersen Træfældning har vi flere års erfaring med topkapning, og vi anvender kun professionelt udstyr. Vi udfører topkapning ved hjælp af klatring eller lift alt afhængig af den pågældende opgave.

Få et uforpligtende tilbud!

Ring til Andersen Træfældning på tlf. 2257 3904 og få et gratis tilbud på topkapning og beskæring.