Hvem er vi

Andersen Træfældning

Andersen Træfældning

Hos Andersen Træfældning er vi specialister i træfældning og beskæring. Andersen Træfældning blev grundlagt af Kenneth Andersen i 2012, der er uddannet på Skovskolen i Nøddebo.

Vi løser en lang række opgaver inden for træfældning, beskæring, vedligeholdelse og havearbejde for private, institutioner, virksomheder og kommuner på hele Sjælland.

Kontakt os
Skriv venligst dit navn
Skriv venligst din adresse
Skriv venligst tlf. nr. eller e-mail Skriv venligst et telefonnummer

Høj sikkerhed og kvalitet

Vi har stort fokus på altid at opretholde den nødvendige sikkerhed ved træfældningsopgaver, og vi er fuld forsikret igennem Tryg. Vi ønsker at levere et arbejde i høj kvalitet, og vi bruger altid den nødvendige tid på den enkelte opgave, for at opnå det bedste resultat.

Akutservice - ring til os hele døgnet

Har dit hus været udsat for en storm- eller forsikringsskade? Så tilbyder Andersen Træfældning akutservice 24 timer i døgnet. Ring på tlf. 22 57 39 04 , og vi kommer så hurtigt vi kan.

Kontakt Andersen Træfældning

Du er meget velkommen til at ringe til tlf. 22 57 39 04 , hvis du har spørgsmål eller ønsker at få et uforpligtende tilbud på beskæring af træer m.v.. Vi kommer gerne ud og besigtiger din opgave, og giver dig et tilbud med det samme.